Startsidan
Aktiviteter
Start > Aktiviteter

Aktiviteter som passar en konferens

En stor del av en konferens är alla aktiviteter. De finns en rad olika aktiviteter som erbjuds på de olika konferensanläggningarna. För att ge dig en liten uppfattning om vilka aktiviteter som finns och vilka som kan tänkas passa listar vi här ett litet urval.

Chokladprovning

Boka in en chokladprovning på er konferens och njut av choklad i massor. Ni får lära er mer om drycker som passar bra med choklad, chokladens historia samt smaka en rad olika sorters choklad. Konferens med chokladprovning.

Fiske

Om du väljer en konferensanläggning som ligger i anslutning till vatten brukar det ibland finnas möjlighet till fiske. Passa på att uppleva bra fiske i samband med en konferens. Fiske på konferenser.

Golf

Ett antal konferensanläggningar ligger direkt intill eller nära golfbanor. I och med detta finns möjlighet att spela en runda golf i samband med en konferens, något som uppskattas av många. Konferensanläggningar som erbjuder golf.

Ridning

Ridning är en populär aktivitet på konferenser. Vanligtvis är det ridning på Islandshästar som erbjuds men även andra hästar förekommer. Konferensanläggningarna brukar oftast erbjuda ridning i samarbete med någon närliggande ridklubb. Konferens med ridning.

Vinprovning

Precis som chokladprovning rekommenderas vinprovning för dig som vill lära dig lite mer om just vinprovning. Du får lära dig historia, druvsorter samt annat intressant som har med vin, druvor och odlingar att göra. Vinprovning på konferens.

Whiskeyprovning

En annan populär dryckesaktivitet på konferenser är whiskeyprovning. Här får man lära sig om de olika whiskeysorterna samt provsmaka olika soreter. Allt från lättare varianter till lite tyngre rökigare.


Konferenslokal.nu är en oberoende portal för konferenser där du hittar all information om en konferens eller konferensanläggning.
Aktiviter, boende samt mat och dryck visas tydligt för alla konferenslokalerkonferenshotell och konferensanläggningar.
Copyright © 2024 Konferenslokal.nu | Sekretesspolicy
Konferens Norrbotten Konferens Västerbotten Konferens Jämtland Konferens Västernorrland Konferens Gävleborg Konferens Dalarna Konferens Värmland Konferens Örebro Konferens Västmanland Konferens Uppsala Konferens Stockholm Konferens Södermanland Konferens Västra Götaland Konferens Östergötland Konferens Jönköping Konferens Halland Konferens Skåne Konferens Kronoberg Konferens Blekinge Konferens Gotland Konferens Kalmar